Διαφήμιση

Ολοκληρωμένες λύσεις περιεχομένου και προώθησης

Κοινωνικά δίκτυα

Η πλήρης παρουσία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Το 70-80% των πελατών ψάχνουν μία επιχείρηση στο διαδίκτυο πριν την επισκεφτούν ή αγοράσουν από αυτή. Άρα, η διαδικτυακή παρουσία είναι το κλειδί για την προσέλκυση των πελατών σας. Με το ολοκληρωμένο πακέτο δημιουργίας και διαχείρισης των social media σας, είστε σίγουροι πως έχετε το καλύτερο και το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα αποκτώντας αυτόματα προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Δείτε περισσότερα

Προώθηση

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο δεν είναι όσο απλή ακούγεται. Χρειάζεται μελέτη, έρευνα και ένα πλήρες στήσιμο με μετρήσιμα αποτελέσματα. Η Dood, σε συνεργασία με εσάς, μελετάει τον ανταγωνισμό, στήνει και δημιουργεί την καμπάνια με βάση το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχετε και σιγουρεύεται πως προβάλλεται η επιχείρησή σας στο κατάλληλο, στοχευμένο κοινό.

Δείτε περισσότερα

Κειμενογράφηση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον του εν δυνάμει πελάτη σας και δίνει πληροφορίες που θα τον κάνουν να ενδιαφερθεί περεταίρω για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Χρειάζεστε ένα περιεκτικό, κατανοητό κείμενο στην “γλώσσα” που μιλάει ο πελάτης σας. Επενδύστε λοιπόν σε αυτό μέσα από την Κειμενογράφηση της DOOD.

Δείτε περισσότερα